Materialen

Sigma

Sigma Coatings Duurzaam

Ik werk alleen maar met Sigma, vind dit een prettig te verwerken product. Hun visie op duurzaamheid spreekt me zeer aan. De korte lijnen tussen mij en de groothandel waar ik de verf bestel hebben mij doen besluiten om veel met ze samen te werken.

Snelle levering van producten op locatie en advies bij lastige objecten zijn ook een groot voordeel. Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren.

De producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.

Sigma Coatings streeft naar een vermindering van 2% CO2-uitstoot per jaar. Sigma Coatings streeft naar een vermindering van energie-intensiteit van 2,5% per jaar. Sigma Coatings heeft als doel meer dan 50% afval recyclen. Sigma Coatings verbetert continu hun efficiency om het aantal transportkilometers te verminderen.

RepairCare Repareren of toch vervangen

Wat is wijsheid? Hoewel repareren vrijwel altijd kostenbesparend is, zijn er situaties denkbaar waarin vervanging de voorkeur heeft. U weet pas wat de beste aanpak is, als duidelijk is in welke technische staat het kozijn verkeert.

GESCHIKT VOOR

Het permanent repareren van beschadigd en rot hout van o.a. kozijnen, deuren en trappen. Het verlijmen en vullen van scheuren, voegen, noesten en (open) verbindingen. Het renoveren, restaureren en modelleren van houtconstructies en profielen. Toepassing binnen en buiten.

EIGENSCHAPPEN

Zeer lange verwerkingstijd: 1,5 – 2 uur bij 20ºC. Gemakkelijk en prettig te verwerken. Te gebruiken voor alle reparaties, van klein tot groot. Permanente reparaties: blijvend herstel (geen tijdelijke oplossing). De reparatiepasta gedraagt zich als hout: het product is op dezelfde manier na te bewerken en schilderen en beweegt met het hout mee.

Untitled-1