Verzendbeleid

Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Uiteraard is op kleurgemaakte verf niet te annuleren

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen € 6,75 per pakket tot 10 kg, pakketen van 10 kg tot 20 kg bedragen € 13,00 voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@elcoschilders.nl . Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,00 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€6,75 voor bestellingen onder de 10 kg €13,00 voor bestellingen van 10 tot 20 kg Gratis voor bestellingen vanaf € 75,00 in Zevenaar en omliggende plaatsen.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van post.nl. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Tel: 06 51 93 30 50
Mail: info@elcoschilders.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: Elcoschilders
Onze domeinnaam is www.elcoschilders.nl
Ons vestigingsadres:
Koningslinde 1
6903 CV Zevenaar
KVK: 37121010
BTW: NL 1645.16.682.B01

Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.  We staan voor ons verzendbeleid.

Kleurgarantie

Bij ons kun je online alle kleuren verf bestellen. We werken uitsluitend met 100% originele producten.  Dat wil zeggen dat we altijd rechtstreeks bij de fabrikant of erkende leverancier bestellen. Alle op kleur gemengde verf  wordt door middel van onze computergestuurde mengmachines op kleur gemaakt. Deze kleurenmengmachines zijn gevuld met merkgebonden, originele kleurpigmenten en worden onderhouden en afgesteld door de fabrikant zelf. Hierdoor garanderen we de kwaliteit die je kunt verwachten van het verfmerk van je keuze.
Houd er wel rekening mee dat wanneer je een kleur kiest vanuit een beeldscherm, deze in werkelijkheid vaak anders is. Door de beeldinstellingen worden kleuren op ieder scherm namelijk anders weergegeven. Een kleur kies je het beste vanuit een kleurstaal. Heb je een kleur uitgezocht en blijk je een andere kleur te hebben ontvangen, dan kan het zijn dat we per ongeluk een verkeerde kleur hebben gemengd. Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we het voor je op kunnen lossen.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen. 

Pagina: Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– Ideal
– Overboeking