Best verkochte producten Wat klanten echt kopen

Vragen? Wij hebben uw antwoord

Wanneer buiten schilderen?

Wil je zelf de buitenkant van je huis schilderen? Voor buitenschilderwerk zijn bepaalde omstandigheden meer gewenst dan andere: schilderen in een regenbui zal natuurlijk geen succes zijn! Maar bij welke temperatuur kan je het best buiten schilderen? En waar moet je verder op letten? Lees verder in dit blog over wanneer buitenschilderwerk het beste uitkomt.

Eens in de zoveel tijd heeft uw huis een nieuwe verflaag nodig. Het onderhoud van uw huis is vaak een investering, hiermee voorkomt u dat u later grote uitgaven moet doen om materiaal te vervangen. Wanneer je scheurtjes of verkleuringen ziet in het schilderwerk, dan is het aan vervanging toe. Ook wanneer de verf verpoederd is, is het tijd voor nieuwe verf.

De kwaliteit van buitenschilderwerk is van veel factoren afhankelijk. Niet alleen de weersomstandigheden spelen mee, maar ook de bekwaamheid van de schilder. Twijfel je over het moment dat  je het best kan gaan schilderen? Of ben je niet helemaal zeker van je schildertalent?

Ik ben zeer ervaren in het schilderen in allerlei verschillende omstandigheden.

Denk je erover om uw buitenschilderwerk uit te laten besteden? Neem contact op.

Bij welke temperatuur buiten schilderen?

Met welke temperatuur je het best buiten kan schilderen, hangt af van het soort en kwaliteit van de verf. De meest standaard verf kan je tot ongeveer 20 graden gebruiken. Een temperatuur boven de 20 graden zal het drogingsproces verstoren. Te koud schilderen is ook niet handig, bij een temperatuur onder de 10 graden zal standaard verf niet op juiste wijze opdrogen. Het schilderwerk zal dan niet van goede kwaliteit zijn.

Het is van belang om gebruik te maken van een kwaliteitsproduct. Ik maak uitsluitend gebruik van verf van Sigma voor gegarandeerde kwaliteit. Met deze verf kunnen wij zelfs bij temperaturen rond het vriespunt werken! De verf Sigma allure gloss is geschikt om gebruikt te worden bij lage temperaturen! Ben je dus van plan om het buitenschilderwerk in de winter te doen, let dan goed op wat voor product je gebruikt! Het gebruik van een kwaliteitsproduct maakt het schilderwerk duurzaam.

De kwaliteit van buitenschilderwerk is van veel factoren afhankelijk. Niet alleen de weersomstandigheden spelen mee, maar ook de bekwaamheid van de schilder. Twijfel je over het moment dat  je het best kan gaan schilderen? Of ben je niet helemaal zeker van je schildertalent?

Ik ben zeer ervaren in het schilderen in allerlei verschillende omstandigheden.

Denk je erover om uw buitenschilderwerk uit te laten besteden? Je vraagt via onderstaande button vrijblijvend een offerte aan.

Btw-tarieven op schilderwerk

Particulieren betalen het lage tarief over schilderwerk van woningen. Het betreft hier woningen in een brede zin van het woord: particuliere koopwoningen, huurwoningen, studentenflats, zorginstellingen. Het is niet nodig om eigenaar van de woning te zijn. Voorwaarde is dat het gebouw bewoond wordt, of bestemd is bewoond te worden door particulieren. Daarnaast moet de woning ouder dan 2 jaar zijn. Ook verenigingen van eigenaars (VvE) betalen 9% voor het onderhouds- en schilderwerk van particuliere woningen. Het schilderen en stukadoren van bedrijfsgebouwen en -ruimtes, is belast met het 21% btw-tarief.

Ik heb een raam met houtrot; Wat moet ik doen?

In 95% van de gevallen van houtrot hoeft het kozijn niet vervangen te worden maar kan er een reparatie of deelvervanging plaatsvinden.

Is dit mogelijk dan zal u vele tientallen procenten goedkoper uit zijn dan bij vervanging en zal de duurzaamheid van uw raam aanzienlijk stijgen.

Onze partners Met trots